Despre noi

Va prezentam Pensiunea Maria si Maria House Confort din Sinaia, ambele clasificate la 3*. Pensiunea Maria este situata pe strada Octavian Goga nr. 1 si ofera 8 spatii de cazare, iar Maria House Confort se afla pe strada Alexandru Vlahuta 1C, unde regasiti 3 spatii de cazare. Ambele locatii sunt situate in zona centrala a orasului, Pensiunea Maria fiind localizata la 20 de metri de intrarea in parcul Dimitrie Ghica si la 100 de metri de Hotelul Sinaia, iar Maria House la 300 de metri de primaria orasului si la 20 de metri de Hotelul Carpathia. De asemenea, in ambele locatii veti regasi curti interioare amenajate cu pomi decorativi si flori, unde va veti putea bucura de cantecul pasarilor.

Pensiunea Maria este foarte aproape de centrul international de conferinte Casino Sinaia (3-4 minute de mers pe jos), de hotelurile Palace si Caraiman si de Manastirea Sinaia (5 minute de mers pe jos). De asemenea, pensiunea se afla in spatele unei cofetarii si a unei cafenele 5 to go.

Parcarea este cu plata pe toata strada Octavian Goga la pretul de 30 ron/ 24 ore sau 6 lei ora, cu plata in intervalul orar 8:00 – 20:00.

Telecabina se afla la 500 de metri, iar daca doriti sa ajungeti la telegondola, aveti o statie de autobuz cu aceasta destinatie la 80 de metri distanta. Cel mai apropiat supermarket este Mega Image (300 m), urmat de Carrefour (350 m), dar aveti si un magazin non-stop la 50 de metri distanta. Cele mai apropiate restaurante sunt: Wood (70 m), Ramayana Cafe & Restaurant (100 m), Crama Rina si Apres (ambele la 120 de m), Restaurantul Bucegi (350 m).

Cele 8 structuri turistice care intra in componenta pensiunii Maria sunt: apartamentul nr. 1 si garsoniera nr. 2, care sunt perete in perete la parter (ocupa tot etajul motiv pentru care acestea se potrivesc foarte bine unui grup format din 2 familii. Apartamentul nr. 3 si apartamentul nr. 4 sunt fiecare compuse din dormitor, camera de zi, baie si fiecare se adreseaza unui numar de maximum 3 adulti. Camera nr. 5 este o matrimoniala superioara si alaturi de apartamentele 3 si 4 ocupa etajul 1 al pensiunii. La etajul 2 se afla apartamentul nr. 6 (pt maximum 3 persoane) si camera matrimoniala deluxe numarul 7. Camera nr. 8 se afla pe lateralul casei la parter si este o matrimoniala economy.

Maria House Confort, situata central in strada Alexandru Vlahuta 1c este continuarea Pensiunii Maria din strada Octavian Goga. In aceasta vila regasiti camerele numerotate de la 9 la 11. Locatia se afla langa piateta George Enescu, in spatele hotelului Carpathia, fapt ce o face ferita de forfota si zgomotul strazii.

Nr. 9 este un apartament pentru 2 sau 3 persoane, iar camerele 10 si 11 sunt matrimoniale deluxe.

Parcarea este cu plata in 2 locatii: la 100 de metri distanta pe Bulevardul Carol 48 cu 15 ron/24 ore (Parcarea hotelului Bulevard), sau la 100 de metri distanta pe toata strada Cuza Voda cu 30 ron/ 24 ore(Parcarea Primariei).

Distanta fata de punctele de interes: Carrefour Market 400 metri, Mega Image 450 metri, Restaurant Carpathia 80 m, Restaurant Tirol 200 metri, Restaurant Avalanche 320 metri, Restaurant Bucegi 350 metri.

Primim carduri de vacanta. Nu primim animale de companie. Taxele de statiune se achita la sosire.

Rezervarile se fac doar telefonic. Garantarea rezervarii se face doar cu un avans pentru prima noapte de cazare.

Pachetele din lunile Iulie, August, Septembrie, Craciun, Revelion, Paste necesita achitarea integrala sau a 2 nopti de cazare.

Telefon administratie 0744335960.

Petrecerile nu sunt acceptate. Ore de liniste 22:00 – 9:00. Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

Va asteptam cu drag!