Despre noi

Va prezentam Pensiunea Maria si Maria House Confort din Sinaia, ambele clasificate la 3*. Pensiunea Maria este situata pe Strada Octavian Goga nr. 1A, oferind 8 spatii de cazare, iar Maria House Confort se afla pe Strada Primaverii nr. 5, cu 3 spatii de cazare. Ambele pensiuni sunt situate in zona centrala a orasului, Pensiunea Maria fiind localizata la 25 de metri de intrarea in parcul Dimitrie Ghica si la 100 de metri de Hotelul Rina Sinaia, iar Maria House la 400 de metri de primaria orasului si 50 de metri de Hotelul Carpathia. De asemenea, in ambele locatii veti gasi curti interioare, unde va veti putea bucura de liniste si intimitate.

Pensiunea Maria este ferita de zgomotul strazii (avand o cladire in fata, cu o cofetarie la parter) si are o curte interioara cu gratar, inconjurata de multa verdeata. Camerele sau apartamentele au intrare separata din exterior, iar fatadele unitatii sunt in stil montan rustic, interiorul fiind mobilat modern. Pensiunea este foarte aproape de centrul international de conferinte Casino Sinaia (3-4 minute de mers pe jos), de hotelurile Palace si Caraiman, de Manastirea Sinaia (5 minute de mers pe jos) si la 20 de minute de mers pe jos de Castelul Peles. Telecabina se afla la 600 de metri de pensiune, iar daca doriti sa ajungeti la telegondola, aveti o statie de autobuz cu aceasta destinatie la 100 de metri distanta.

Cel mai apropiat supermarket este Mega Image (300 m), urmat de Carrefour (350 m), dar aveti si un magazin non-stop la 50 de metri distanta. Cele mai apropiate restaurante sunt: Ramayana Cafe & Restaurant (100 m), Crama Rina si Nargila Grill&Bar (ambele la 120 de m), Kalimtzakis (200 m), Rocky Mountain Steakhouse (250 m), Restaurant Bucegi (300 m). Parcarea este fara plata, pe strada cu sens unic din jurul parcului (20 de metri distanta), dar aveti si optiunea unei parcari private cu plata la 120 de metri distanta.

Cele 8 structuri turistice care intra in componenta pensiunii sunt: apartamentul nr. 1 si garsoniera nr. 2, care sunt in oglinda, la parter (ocupa 70% din etaj), motiv pentru care acestea se pot preta foarte bine si unui grup format din 2 familii. Acestea sunt singurele 2 unitati dotate cu cada cu hidromasaj. Apartamentul nr. 3 si apartamentul nr. 4 sunt fiecare compuse din dormitor, camera de zi, baie si se adreseaza unui numar maxim de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Camera nr. 5 este o camera matrimoniala superioara si alaturi de apartamentele 3 si 4 ocupa etajul 1 al pensiunii. Nu in ultimul rand, la etajul 2 se afla apartamentul nr. 6 (cu aceeasi capacitate maxima de cazare) si camera matrimoniala deluxe numarul 7. Camera nr. 8 se afla la parter si este o camera matrimoniala standard.  

Maria House Confort*** este punctul de lucru al Pensiunii Maria, cu acces direct din strada Alexandru Vlahuta (prima la stanga din aceasta strada). La fel ca si Pensiunea Maria, Maria House are o cladire in fata (Hotelul Carpathia), fapt pentru care este ferita de zgomotul strazii. Ca puncte de reper, pensiunea este situata intre hotelul International si primaria orasului, zona fiind considerata una selecta si linistita, dar totodata centrala.

MHC are in circuit 3 structuri de cazare: apartamentul nr. 9, situat la parter si avand un separeu de curte privat si camerele matrimoniale de luxe nr. 10 (cu balcon) si 11 (fara balcon). Parcarea se afla la 25 de metri distanta, pe str. Alexandru Vlahuta (fara plata), dar aveti si optiunea unei parcari private cu plata la 150 m distanta. Magazinul Mega Image se afla la 650 de metri distanta, iar Carrefour la 600 de m. Restaurantele Cucina Sofia (italian) si Tirol (cu specific tirolez) sunt la 200 de metri distanta, Arcade Restaurant & Wine la 270 m, Artemis restaurant la 300 de m, iar restaurantul Bucegi se afla la 500 de m distanta. Telecabina se afla la 400 de metri distanta, iar la 80 de metri aveti si o statie de autobuz care va asigura accesul la punctul de plecare al telegondolei. Distanta intre Pensiunea Maria si Maria House Confort este de 800 de metri.

Dotari camere si servicii:

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, mobilier modern, tv LCD cablu (apartamentele sunt dotate cu 2 televizoare), frigider, strictul necesar de vesela, filtru de cafea sau cana ceai/cafea, uscator de par, prosoape, acces internet wireless nelimitat. La cerere, va putem oferi si cuptor cu microunde. De asemenea, se asigura curatenie pe toata durata sejurului.

Mentiuni:

-Primim tichete de vacanta.

-Atat Pensiunea Maria, cat si Maria House Confort ofera doar servicii de cazare, dar datorita amplasarii centrale a ambelor locatii puteti alege dintr-o gama variata de restaurante.

-Toate apartamentele (nr. 1, 3, 4, 6, 9) sunt amenajate pentru 2 persoane, dar exista posibilitatea ca acestea sa fie locuite si de 3 adulti, sau o familie cu maxim 2 copii (nu 4 adulți), întrucat canapelele din camera de zi sunt extensibile. De asemenea, toate apartamentele au usa între living si dormitor.            

-Tarifele difera în functie de camera, dimensiune, decor si sufera schimbari de sezon. Acestea pot fi vizualizate pe Turistinfo sau pot fi comunicate telefonic (https://www.turistinfo.ro/sinaia/cazare-sinaia/pensiunea_maria-c1948.html).

-Receptia turistilor are loc doar pe timp de zi, în intervalul 8:00 – 20:00.

-Rezervarea ferma se face cu avans pe prima noapte de cazare, printr-o depunere de numerar la Banca Transilvania la: PFA Petrariu Mariana(administrator), cont: RO 26 btrl 0300 1202 E71 692 XX.

-Nu cazam animale de companie.